Tuesday, 25 October 2016

Pendaftaran dibuka sekarang!


Seminar Rancang Wang TERHAD 60 peserta shj! Yuran serendah RM40 untuk FORMULA RANCANG WANG yang sangat BERNILAI !

Pelajari dari 4 orang expert speakers untuk perbaiki tahap kewangan anda. Bersedia untuk seminar terbaru, lebih praktikal, lebih cepat untuk anda praktiskan!

DAFTAR SEKARANG untuk dapatkan DISKAUN TERHAD

Anda WAJIB Hadir jika:
[] Tidak tahu mengurus kewangan anda?
[] Tidak tahu ke mana wang anda dihabiskan?
[] Tidak tahu cara menyimpan?
[] Tidak tahu nak melabur wang ke mana?
Anda MESTI berada di seminar ini...!
Tak rugi datang belajar jika ia mampu mengubah tahap ekonomi hidup anda. Cuma luangkan masa sehari dan ubah hidup anda untuk bertahun-tahun akan datang…
=====
SEMINAR RANCANG WANG 2016 IPOH
=====
Kami ingin berkongsi untuk bantu hidup anda dengan teknik mudah sebab anda akan pelajari:

[Kepentingan Perlindungan Takaful 
Kalau tiba-tiba anda ditimpa kemalangan, anda nak dapat rawatan di hospital kerajaan atau swasta? Kadang-kadang kos rawatan di hospital mencecah ribuan ringgit.
Kami akan jelaskan kepada anda bagaimana takaful boleh membantu anda ketika anda memerlukan wang kecemasan. Kami bantu anda membuat keputusan memilih pelan takaful yang sesuai untuk anda dan insan yang tersayang.

[Asas Pelaburan Saham
Berminat nak main saham tapi tak tahu bagaimana nak mula? Kami akan tunjukkan cara untuk mulakan pelaburan dalam saham pada kos yang minima. Kami akan tunjukkan sistem online yang membolehkan anda membuat keputusan untuk beli dan jual saham supaya anda boleh menjana keuntungan!

[Teknik untuk dapat pelepasan cukai dengan zakat
Ni ramai yang tak tahu dan setiap tahun bayar cukai pendapatan sedangkan ada pelbagai cara nak dapatkan pelepasan cukai. Salah satu cara ialah melalui zakat. Zakat bukan hanya zakat fitrah yang dibayar semasa nak Raya Aidilfitri je. Selain dapat pelepasan cukai, bayar zakat dapat pahala yang berterusan juga. Hidup pun lebih berkat. Amacam?

[Teknik mengumpul wang untuk mudah beli rumah
Ramai orang mengimpikan rumah sendiri. Sampai bila nak menyewa? Kami akan kongsikan bagaimana nak mengumpul wang untuk beli rumah idaman anda.

[Panduan beli rumah 
Yang ni lagi power...Kami ajar bagaimana nak beli rumah. Samada nak buat sewa atau nak duduk di situ. Kalau sewa, bagaimana cara untuk buat wang dari rumah sewa dan beri lebih nilai pada penyewa anda.
Fuhhh banyak topik tu! Patutlah sampai petang…
Jadi anda WAJIB luangkan masa sehari dengan kami untuk belajar & pastikan hidup anda bertambah baik!
Bila seminar tu? Saya dah tak sabar nak datang!
Saya serius nak belajar!
Jap..jap..tengok info seminar ni dulu.
Ni info seminar
=======
 Seminar Rancang Wang 2016 IPOH
 30 OKT 2016 AHAD
 MOVR, JLN PASIR PUTEH, IPOH
 830pg-5ptg

.
*Jika ada perubahan pihak saya akan maklumkan lebih awal ya.
Berapa kos untuk hadir & belajar FORMULA RANCANG WANG dari kami ?
======
Yuran biasa adalah R̶M̶1̶0̶0̶
Saya nak bagi tawaran tak masuk akal dengan yuran serendah RM40 seorang dengan syarat daftar 3 orang sekaligus (Total RM120)


➳ ➳ BERMINAT nak hadir seminar ? Isi borang di bawah

No comments:

Post a Comment